Over Bestway

Het grootste product aanbod van de markt!

Welkom bij Bestway Global Holding Inc., ons bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatieve en vernieuwende sport- en vrijetijdsproducten. Ons productgamma bevat een overvloed aan verschillende producten om te voldoen aan de behoeften van mensen uit alle achtergronden, gaande van surfplanken, bovengrondse zwembaden en badplaatsen, opblaasbare luchtmatrassen, tot opblaasbare boten van marineklasse en alledaagse opblaasbare zwemproducten.

Bij Bestway menen we dat aanhoudende klantentevredenheid aan de basis ligt van een lang leven van een bedrijf. Dit wordt verkregen door ons verticaal geïntegreerd bedrijfsmodel voor de productie van de meest rendabele producten voor alledaagse consumenten.

Om een tevredenheidsgarantie van 100% te verzekeren voor al onze klanten, werken verschillende Bestway-departementen samen om bedrijfsstrategieën en oplossingen te bieden, inbegrepen ons Technologisch Centrum, Centraal Laboratorium, Kwaliteitsgarantiecentrum, Verticaal Geïntegreerd Productiecentrum en de oprichting van Bestway Klantenservicecentra in alle belangrijke continenten ter ondersteuning van alle Bestway-merkproducten verkocht in meer dan 80 landen over heel de wereld.

Bestway (Bestway Global Holding) werd opgericht in 1994 en is gespecialiseerd in de productieketen van opblaasbare vrijetijdsproducten, watersportproducten, bovengrondse zwembaden en andere vrijetijdsproducten voor buitenshuis. Met een verticaal geïntegreerde werking, zet Bestway zich in voor Onderzoek & Ontwikkeling, Productie, Verkoop en Logistiek en vertegenwoordigt Bestway momenteel ongeveer 25% van de globale markt in deze branche.

Bestway Kantoor Shanghai
Bestway Kantoor Shanghai
Bestway Kantoor Nantong
Bestway Kantoor Nantong
Bestway Kantoor Jiangsu
Bestway Kantoor Jiangsu

Verticaal geïntergreerde fabrieksomgeving

De productiefaciliteiten van Bestway bevinden zich in de steden Shanghai, Nanton en Yangcheng in de provincie Jiangsu en de stad Jinhua in de provincie Zhejiang van China. Met een gecombineerde oppervlakte van 77 hectaren en een grondoppervlak van meer dan 750.000 vierkante meter van gemoderniseerde productiefaciliteiten en een logistiek centrum.

Bestway heeft negen branches in vijf continenten met belangrijk kantoren in Phoenix Arizona, Milaan Italië, Santiago Chili, Sydney Australië, en Hongkong. Deze zijn verantwoordelijk voor de merkpromotie, vestiging van marktkanalen, beheer van de dienst naverkoop en beheer van marktinformatie en feedback.

Met vertegenwoordigers van het merk Bestway in meer dan 80 landen, worden Bestway-producten verkocht in meer dan 120 landen en gebieden op alle vijf de continenten.

Bestway Kantoor Europa
Bestway Kantoor Europa
Bestway Kantoor Amerika
Bestway Kantoor Amerika
Bestway Kantoor Hong Kong
Bestway Kantoor Hong Kong
Bestway Kantoor Zuid-Amerika
Bestway Kantoor Zuid Amerika
Bestway Kantoor Australie
Bestway Kantoor Australië

Wereldwijd aanwezig

Het Bestway Technology Center bevindt zich in Shanghai China en stelt 200 mensen tewerk, en bestaat uit de departementen Onderzoek & Ontwikkeling, Kwaliteitscontrole, Kwaliteitsverzekering, en Centraal Laboratorium, verantwoordelijk voor het globale productontwerp, ontwikkeling en beheer van de kwaliteitsverzekering.

Op dit ogenblik heeft Bestway ongeveer 7.000 werknemers in China en meer dan 200 werknemers in andere landen.

De belangrijkste concurrentiekracht van Bestway is om het meest rendabele product in de branche te hebben middels een aanhoudend streven naar een verbetering van de productkwaliteit en -veiligheid. Dit wordt weerspiegeld in de Bestway-merkproducten die gekend staan om hun unieke, vernieuwende en praktische stijl en ontwerp, evenals om hun uitstekende productfuncties en kwaliteit via de expertise van het Bestway Research & Development Team, en de technologische vooruitgang van alle werkplaatsen in de verschillende productiefaciliteiten van Bestway.

Met meer dan 20 jaar succes op de markt van de globale opblaasbare vrijetijdsproducten en watersportproducten, blijft Bestway zich verder focussen op technologie en beheer om de rendabiliteit van producten en de concurrentiekracht van services verder te verbeteren om zijn positie als toonaangevend in de branche te kunnen behouden.

Met een bedrijfscultuur die de hoogste prioriteit geeft aan productkwaliteit en -productveiligheid, aandacht voor geavanceerde technologie en knap vakmanschap op het vlak van design, ontwikkeling en productie van alle Bestway-merkproducten, is Bestway volledig in overeenstemming met vereisten inzake veiligheid, milieu en technische normen en voorschriften.

Productveiligheid compliance

Filtersystemen voor zwembaden van het merk Bestway zoals filterpompen, zandfilters, chloreerapparaten en ozonisators zijn getest en gecertificeerd door Europese en Amerikaanse elektronicanormen zoals GS van Duitsland overeenkomstig EN60335-1, EN60335-2-41, en EN60335-2-60, en UL en ETL van de VSA overeenkomstig UL 1081 voor prestatie- en specificatievereisten.

Bestway Spa dat een microcomputer omvat die alleen en onafhankelijk door Bestway werd ontwikkeld, is getest en gecertificeerd door GS van Duitsland overeenkomstig EN60335-2-60 en ETL van de VSA overeenkomstig UL 1563 voor prestatie- en specificatievereisten. De elektromechanische integratieproducten van het merk Bestway benadrukken de high-tech, hoge toegevoegde waarde en technologische voordelen van Bestway.

Recreationele boten en kayaks van het merk Bestway zijn getest en gecertificeerd door GS van Duitsland overeenkomstig EN ISO6185. Alle andere soorten waterspeelgoed van het merk Bestway zijn getest en gecertificeerd door internationaal vermaarde testlaboratoria zoals SGS S.A., Intertek, en Bureau Veritas, en voldoen volledig aan de Europese speelgoednorm EN 71, Amerikaanse speelgoednorm ASTM F963, Chinese speelgoednorm GB 6675 en internationale speelgoednorm ISO 8124, evenals aan alle andere relevante nationale en regionale wetgevingen en voorschriften.